Visste du att:

I september förvandlas Stortorget i Växjö till en fantastisk matmarknad med ca 100 lokala producenter som erbjuder sina produkter.

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Flytthjälp

Att bli Växjöbo är ett sant nöje – tack vare Medflyttarakademin!

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att flytta till Växjö. Därför har vi valt att satsa på inflyttarservice genom Medak. Alla som jobbar på Medflyttarakademin har själva flyttat en hel del – både inom Sverige och utomlands. Därför vet vi hur viktigt det är att allt känns rätt från början för alla som flyttar. Vi kan allt det där om flyttkartonger, om att övertyga barn som inte vill lämna sina kompisar, om att följa med en maka/make som fått ett hett eftertraktat arbete i en annan stad och kanske inte själv ha något jobb, till att skapa sig en ny tillvaro med sociala nätverk för både andra och tredje gången. Vi hjälper gärna till med allt detta – kontakta oss redan idag!

Läs mer här! 
 

Förtur till bostad

Om du har en nyckelkompetens eller väljer att börja på ett företag i Växjö som är under etablering eller expansion finns det möjlighet att få näringslivsförtur till bostad. Kravet är att du, innan du flyttar hit, bor minst sex mil från Växjö och att det är en tillsvidareanställning på minst sex månader. Det är det berörda företaget som ansöker om näringslivsförtur och erbjudandet gäller de tre kommunala bostadsbolagen Växjöhem, Hyresbostäder och Vidingehem.

För mer information kontakta Elina Landqvist på Näringslivskontoret, 0470-415 90.