Visste du att:

Ett av stans mest populära hak är Kafé de luxe, en levande blandning av restaurang, kafé och kulturhus med devisen ”retro, hopp och kärlek”. Här kan du t ex lyssna på bra liveband och äta tapas.

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Codeq

Codeq är en ledande leverantör inom rekrytering och HR. Vi utvecklar och lyfter organisationer, medarbetare och ledare genom att leverera tjänster/verktyg för personlig och yrkesmässig utveckling.

Vi rekryterar kontinuerligt specialister och ledande befattningar till näringslivet.

Företaget startade 2005 och vi är sex medarbetare. Våra kunder finns främst i Jönköpings län och vi har kontor i Jönköping, Värnamo, Vaggeryd och Falköping. Vi vänder oss till medvetna kunder som inser att det är medarbetarnas prestationer som är nyckeln till framgång

Fysisk planerare

Som fysisk planerare på bsv kommer dina arbetsuppgifter att inkludera framtagande av planunderlag, såväl textdokument som kartor och illustrationer. Uppdragen spänner över olika typer av projekt och varierar i storlek och karaktär. Du kommer att arbeta i flera parallella projekt samtidigt och får möjlighet att samarbeta med andra kompetenser inom företaget.

Information och ansökan, klicka här!

Byggnadskonstruktör

bsv söker en kreativ byggnadskonstruktör med god erfarenhet av konstruktionsarbete och beräkningar som självständigt kan genomföra och ansvara för olika projekt åt kund. Du erbjuds möjligheten att arbeta med roliga och utmanande projekt av stor variation, allt från villor till industrier, höghus och kommunala storsatsningar. Detta i en kundnära roll där du leder och fördelar arbetet åt övriga projektmedlemmar.

Information och ansökan, klicka här!

Arkitekt MSA

Vi söker dig som är arkitekt MSA med minst 4-5 års erfarenhet. Du har erfarenhet av projektering i Autocad, Revit och av visualiseringar i Sketchup och Photoshop. Du har med fördel erfarenhet av att driva projekt som projekteringsledare.

Information och ansökan, klicka här!

Arkitekt MSA till bsv arkitekter & ingenjörer ab

Vi söker en kreativ och självständig Arkitekt MSA som har erfarenhet av att både formge och rita. Din uppgift blir att möta och förstå våra kunders behov och genomföra och ansvara för olika projekt åt kund. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett företag med en bredd av olika projekt och att få samarbeta med en mängd olika discipliner där lust och kreativitet står i fokus.

Information och ansökan, klicka här!