Visste du att:

Endast de tre storstadsregionerna kan matcha Växjös höga tillväxt. I Växjö kombinerar vi expansionen med småstadens alla fördelar – och ett vinnande miljöarbete.

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Combitech

Combitech är ett av Sveriges ledande företag inom teknik, utvecklings- och verksamhetskonsulting. Genom att kombinera teknik med ett miljö- och säkerhetstänkande erbjuder vi våra kunder unika och effektiva lösningar. Våra kunder är företag med behov av genomtänkta säkerhetslösningar, myndigheter (med ansvar för skydd av samhällets flöden), och aktörer inom flyg, försvar, telekom och hela industrisegmentet. Närheten till våra kunder är viktig. Därför finns Combitech på ett 20-tal orter i Sverige men även i Norge. Vi växer kraftigt och är idag närmare 1200 medarbetare.

Experter till Cyber Security Innovation Lab

Allt är uppkopplat. Allt styrs av digital information. Utmaningen är att hantera allt vad det innebär, först då kan vi skydda verksamheter och tillgångar. Combitech hjälper samhället att möta utmaningarna, lägga en långsiktig grund och inte minst skapa ett effektivt arbetssätt. Tillsammans bidrar vi till ett tryggare samhälle. Vill du vara med?

Information och ansökan, klicka här!