Visste du att:

Den 30 april 2014 öppnade PM & Vänner Hotell i Växjö, världens första gastrohotell. Restaurangen har även nyligen tilldelats en stjärna i Guide Michelin. 

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Consid

Vår affärsidé är att såsom ett specialiserat IT- och managementbolag effektivisera och optimera våra uppdragsgivares verksamhet och lönsamhet. Vi tillför den kompetens de själva saknar.

.NET-utvecklare

Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt – ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Kontoret i Växjö fortsätter att växa och vill nu har ytterligare en kompetent medarbetare som kan hjälpa oss att bli ännu bättre!

Information och ansökan, klicka här!

Frontend-specialist

Som frontend-utvecklare hos Consid i Växjö kommer du , tillsammans med vårt team, utveckla de senaste webblösningarna för våra kunder. Vi jobbar med nationella och internationella kunder i större projekt med ett stort fokus på kvalité.

Information och ansökan, klicka här!

Projektledare

Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt – ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Är du en kreativ och analytisk person med intresse för webb och innovativa lösningar? Trivs du med att vara en projektledare och att ta dig an projektledarrollen? Då tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss!

Information och ansökan, klicka här!

.Net-utvecklare

Som Senior .Net-utvecklare på Consid kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi tror att du som person är strukturerad, ansvarsfull, social och har ett stort intresse för kundens affär.

Information och ansökan, klicka här!

Webbutvecklare

Som webbutvecklare på Consid kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi tror att du är en person som är strukturerad, ansvarsfull och social samt har ett stort intresse för kundens affär. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. 

Information och ansökan, klicka här!