Visste du att:

Den 30 april 2014 öppnade PM & Vänner Hotell i Växjö, världens första gastrohotell. Restaurangen har även nyligen tilldelats en stjärna i Guide Michelin. 

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Framtiden

Väg- och vatteningenjör

Är du en driven och social väg- och vatteningenjör som vill utvecklas i ett spännande företag? I så fall är detta jobbet för dig!

Information och ansökan, klicka här!

Junior .Net utvecklare

I rollen som junior .Net utvecklare hos Combitech kommer du att arbeta i olika kundprojekt ihop med ett team om 3–5 personer, både med erfarna kollega och juniora profiler. Du kommer bli tilldelad en mentor under första perioden för att ge dig möjlighet att växa in i rollen. Du arbetar du både ute hos kund samt på kontoret, beroende på projekt och uppgift.

Information och ansökan, klicka här!

Junior projektledare inom lokalnät

Som junior projektledare inom lokalnät kommer du att driva One Nordics projekt att besvara de underlag som kommer in från EON. Som projektledare driver du projekten från start till mål. Du sköter bemanningen för de olika uppdragen och ser till att budgetramen följs. Som projektledare bär du det ekonomiska ansvaret och resultatansvaret. Du ser till så kassaflödet och fakturering fungerar samt arbetar med ekonomisk uppföljning och extern fakturering. Du kommer även jobba med arbetsmiljö och utföra vissa skyddsronder. Från dag ett kommer du få mycket hjälp av en erfaren kollega. Du kommer ha viss utbildning i Kalmar och det kommer bli resor i tjänsten.

Information och ansökan, klicka här!