Visste du att:

I Växjöregionen finns mer än 600 växande IT-företag som kommer att behöva rekrytera ca 700 personer inom de närmaste åren.

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Maxkompetens

Maxkompetens startade 2003 och har kontor på tio orter i Sverige. Varje dag har vi ca 350 konsulter ute på uppdrag och vi tror att den med bäst kunskap om arbetsmarknaden och omvärlden kommer lyckas bäst när matchningen av kandidater och tjänster hela tiden blir allt viktigare.
Vår kompetens inom bemanning och rekrytering är fördelade inom teknik, IT och industri. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och hyrköp – vilket är en blandning av bemanning och rekrytering.
Maxkompetens har ca 350 konsulter ute på uppdrag varje dag och förmedlar över 1200 jobb per år.

.Net- och C++ programmerare

Vi söker nu dig som både är junior och senior inom .Net- och C++. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett framgångsrikt team med högt fokus på innovation och kreativitet samtidigt som kvalitét och säkerhet är grundbultarna i företaget. Vi rör oss fort och anpassar oss fortlöpande med hjälp av agil utvecklings metodik.

Information och ansökan, klicka här!

Testare till Växjöföretag

Vi söker nu en testare åt vår kund i Växjö. Företaget utvecklar och underhåller kompletta mjukvarulösningar för serverbaserade spelmaskiner. Du kommer huvudsakligen arbeta med automationstestning och förväntas vara en drivande kraft i vidareutvecklingen inom dessa projekt

Information och ansökan, klicka här!

Frontendutvecklare till webbyrå

Nu söker vi för kunds räkning efter Frontend- utvecklare till ett växande företag i centrala Växjö där man har stor möjlighet att påverka arbetet! Vår kund befinner sig i en expansiv fas där man behöver utöka personalstyrkan långsiktigt med en frontend- utvecklare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa samt underhålla webbsidor efter design/specifikation i befintliga CMS.

Information och ansökan, klicka här!

Direktrekrytering av programmerare

Till ett av våra kundföretag söker nu Maxkompetens för direktrekrytering en programmerare med placering i Växjö. Företaget är en växande webbyrå där du är delaktig i ett mindre arbetsteam och där du har goda möjligheter att påverka processer och arbetssätt. Tjänsten är på heltid med omgående tillsättning

Information och ansökan, klicka här!

CNC-operatör med erfarenhet av att ställa och programmera

Vi söker CNC-operatörer för såväl svarvning, fräsning som borrning till ett spännande företag i Växjö. Maskinparken är stor och innehåller olika maskintyper med olika styrsystem -främst Siemens och Fanuc- varför vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet av att programmera, ställa, hantera verktygsbyten och inställningar samt att köra olika långa/korta serier.

Information och ansökan, klicka här!

Pressoperatör

Nu söker vi teknikintresserade industrimedarbetare för en kundsräkning i Växjö. För tjänsten söker vi dig som vill fortsätta att utvecklas inom tillverkningsindustrin och som har ett stort intresse av maskiner och att skruva och meka. Du har ett genuint intresse för hur processer fungerar och har du erfarenhet av pressning eller profilvalsning är detta klart meriterande.

Information och ansökan, klicka här!

Erfaren Industriarbetare

Vi söker en teknikintresserade industrimedarbetare som gillar att skruva och meka för en kundsräkning i Växjö. För tjänsten söker vi dig som vill fortsätta att utvecklas inom tillverkningsindustrin och som har ett stort intresse av maskiner och att skruva och meka. Du har ett genuint intresse för hur processer fungerar och har du erfarenhet av industriarbete.

Information och ansökan, klicka här!

Development and operation Manager

Som DevOps Manager kommer du att jobba med mjukvaruutveckling, drift- och kvalitetssäkring för att utveckla samarbetet mellan avdelningarna för att förbättra kvalité och effektiviteten. Du kommer att arbeta inom både mjukvara och hårdvara.

Information och ansökan, klicka här!