Visste du att:

Endast de tre storstadsregionerna kan matcha Växjös höga tillväxt. I Växjö kombinerar vi expansionen med småstadens alla fördelar – och ett vinnande miljöarbete.

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

OnepartnerGroup

Plåtslagare

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Just nu söker vi flera duktiga plåtslagare till en utav Växjös största och mest framgångsrika bilmärkesverkstäder.

Information och ansökan, klicka här!

Kantpressare

För kunds räkning söker vi en kantpressare till deras verksamhet beläget i Åseda. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos företaget.

Information och ansökan, klicka här!

Svetsare

För konsultuppdrag hos vår kund söker vi nu en svetsare med erfarenhet från liknande roll. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Information och ansökan, klicka här!

Svetsare med MAG-erfarenhet

Till Alvesta 3 Plåt AB söker vi en svetsare till deras verksamhet beläget i Alvesta. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden.

Information och ansökan, klicka här!

Svetsare med TIG-erfarenhet

Till Alvesta 3 Plåt AB söker vi en svetsare med TIG-erfarenhet till deras verksamhet beläget i Alvesta. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden.

Information och ansökan, klicka här!

Verktygstekniker

För kunds räkning söker vi en omgående en verktygstekniker till deras verksamhet i Växjö. Företaget verkar inom plastindustrin. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Information och ansökan, klicka här!

Maskinoperatör

För framtida konsultuppdrag hos vår kund belägen fem mil söder om Växjö söker vi dig som vill jobba som maskinoperatör!

Information och ansökan, klicka här!

Svetsare med TIG-erfarenhet

För kunds räkning söker vi en svetsare till deras verksamhet beläget i Alvesta. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden.

Information och ansökan, klicka här!