Visste du att:

Arenastaden i Växjö gör skäl för namnet. Med nya arenor i anslutning till varandra och där 15 olika sporter samsas är Arenastaden i Växjö unik i sitt slag och ett av de bästa idrottsområdena i Sverige.

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Technogarden

Technogarden är ett ungt företag som grundades av personer med lång erfarenhet i branschen teknisk rådgivning, organisationsutveckling och specialist rekrytering. De tidiga planer bolaget har utformats tillsammans med Norconsult AS. Målet är att vara en företagsgrupp som levererar ett komplett paket av kompetens och projekttjänster till den tekniska sektorn på den nordiska marknaden. Vi såg ett behov i marknaden att leverera tjänster både som resurskonsulter, rådgivande konsulter samt ingenjörsrekrytering. Vårt fokus skulle vara att förena våra konsulter med resurser från Norconsult och andra partners för att erbjuda konsulter med ett brett utbud av tvärvetenskapliga kompetens och erfarenhet. Med våra skickliga konsulter och vår erfarenhet med rekrytering och urval kan vi se till att våra kunder alltid har tillgång till kandidater med rätt kompetens.

Software Engineer

If you thrive in develop the future and want to be a part of a team where everyone are accountable and proud of the products and solutions, then we have the right opportunity for you. We are now looking for an experienced Software Engineer for our client in the automotive industry.

Information och ansökan, klicka här!

Produktionstekniker

Vi söker nu ytterligare en utvecklingsinriktad Produktionstekniker för konsultuppdrag i Braås.

Information och ansökan, klicka här!