Visste du att:

I Växjöregionen finns mer än 600 växande IT-företag som kommer att behöva rekrytera ca 700 personer inom de närmaste åren.

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Växjö kommun

Mätningsingenjör

Till mät- och GIS-avdelningen på stadsbyggnadskontoret söker vi en vikarierande mätningsingenjör.

Information och ansökan, klicka här!

Driftingenjör

Gillar du utmaningar och när dagarna aldrig är varandra lika? Vi erbjuder här ett intressant och omväxlande jobb som driftingenjör. Hos oss kommer du att ingå i ett kunnigt tekniskt team om 7 personer. I arbetet ingår processövervakning, optimering, drift och underhåll av avloppsreningsverket Sundet med tillhörande anläggningar. Beredskap var sjätte vecka ingår i tjänsten och arbetet kan vara fysiskt krävande. Att du har körkort är en förutsättning.

Information och ansökan, klicka här!

Infrastrukturarkitekt

Växjö kommun har en bred och spännande verksamhet som på olika sätt berör alla oss som lever och verkar i kommunen. Verksamheten utvecklas hela tiden och nya tekniska lösningar är en viktig möjliggörare för den utvecklingen. Till vår arkitektgrupp söker vi nu en infrastrukturarkitekt. Vill du jobba med utvecklingen av ett stort it-landskap i teknisk framkant, vara en nyckelspelare i vår pågående molnresa och utveckla nya lösningar som verkligen gör skillnad. Då är det kanske dig vi söker!

Information och ansökan, klicka här!