Visste du att:

I september förvandlas Stortorget i Växjö till en fantastisk matmarknad med ca 100 lokala producenter som erbjuder sina produkter.

Lediga jobb

Visa alla jobb

Prenumerera på nya jobb i Växjö

Lämna din e-post så skickar vi uppdateringar direkt till dig.

Växjö kommun IT

Växjö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner med 84 000 invånare och den fjärde största tillväxtregionen i Sverige. Här finns ett starkt entreprenörsklimat och ett växande universitet. Växjö kommun har utnämnts till Europas grönaste stad och satsar på hållbar utveckling inom många områden, t ex byggande och energiområdet. Växjö kommun erbjuder bra anställningsvillkor och utvecklingsmöjligheter i en kreativ miljö.
IT-enheten med 40 anställda ansvarar för drift, utveckling, underhåll och support av kommunens gemensamma IT-miljö. Idag finns 9000 datorarbetsplatser och drygt 300 Windows-servrar.

Gruppledare Service Management

Funktionen Service Management består av två delar, koncerngemensamma tjänster och verksamhetsunika tjänster. Vi söker nu en Service Manager (SM) för våra koncerngemensamma tjänster. Funktionen ska tillhandahålla befintliga tjänster enligt SLA, leverera nya tjänster enligt plan samt hålla en hög kundnöjdhet. Vill du ingå i en IT-organisation med höga ambitioner och en strävan att alltid bli bättre? Då kan det vara dig vi söker!

Information och ansökan, klicka här!

Lösningsarkitekt med utvecklarbakgrund

Växjö kommun har en bred och spännande verksamhet som på olika sätt berör alla oss som lever och verkar i kommunen. Verksamheten utvecklas hela tiden och nya tekniska lösningar är en viktig möjliggörare för den utvecklingen.

Information och ansökan, klicka här!